BONI clubfund

De foto’s zijn gemaakt, maar hoe gaat het nu verder?

HSV’69 en BONI Mijdrecht zetten bijzonder 1-2-tje op!

 

hierbij wordt u vaharte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund actie van HSV’69 en BONI Mijdrecht. Deze kick off vindt plaats op 08-03-2019 bij BONI Mijdrecht.

Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de BONI Mijdrecht ClubFund actie.

Samen met BONI Mijdrecht heeft HSV’69 een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en BONI Mijdrecht.

Wat te doen:

  • Er is van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt
  • iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke HSV’69-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen
  • bij BONI Mijdrecht kun je vervolgens van 09-03-2019 tot 25-05-2019 sparen voor gratis fanartikelen.
  • bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen.
  • natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
  • naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het HSV’69-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van HSV’69! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
  • naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop www.clubfund.nl/hsv692 met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun HSV’69-Fanartikelen bestellen en het met BONI Mijdrecht ClubFund-punten afrekenen.

Ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Zorg dus dat je die snel in je bezit hebt.

Wij hopen u 08-03-2019  te mogen verwelkomen!

 

 

BONI clubfund

2019-03-05 09:35:04
De foto's zijn gemaakt, maar hoe gaat het nu verder?
HSV'69 en BONI Mijdrecht zetten bijzonder 1-2-tje op! Lees meer

foto sessie met professionele fotograaf

2019-03-03 19:24:30
herinnering: 4 maart fotografie voor de BONI ClubFund-actie Op 4 maart gaan we van start met het fotograferen van alle leden van HSV ‘69 voor de ClubFund-actie die opgezet is met de BONI
Lees meer