overhandiging prijs Klaas-Jan Huntelaar Foundation

Klaas-Jan Huntelaar en zijn team van de Foundation hebben er een geweldige middag van gemaakt. 80 kinderen van de teams tot en met de D handbal en voetbal hebben meegedaan met de Huntelaar games. De kinderen konden als team en individueel mooie prijzen winnen. Het bezoek van Klaas-Jan Huntelaar in De Hoef heeft de voorzitter en de erevoorzitters mooie momenten opgeleverd. Na de prijsuitrijking, de huldiging van het dames VE1 team dat na 1 jaar kampioen is geworden was het dan eindelijk zo ver. De overhandiging van de check van 18.750 euro, de prijs voor het harde werken voor de Huntelaarfoundation WINNAAR van een periode op de punten TEAM:  Together Everyone Achieves More!

De sfeer was prima, hulde aan alle toeschouwers die veelal in de kou lang moesten wachten. Maar toen om 18:00 uur het buffet werd geopend kon iedereen opwarmen.

super sunday KAMPIOENsBAL

2018-05-24 22:40:33
Aanstaande zondag is er in de HSV kantine live muziek vanaf 16:30. We vieren de komende kampioenen met Dj Harry Bakker.
Lees meer

kaartavond HSV '69

2018-05-23 09:57:33
7 april was de laatste kaartavond van dit seizoen. De eerst prijs ging naar Frans van der Berg met 5531 punten. Voor het volgende seizoen komen de data in de agenda. Netty wenst
Lees meer