Home - HSV'69

Home

Home

Afsluiting Witte Kraaij toernooi traditie

29 mei 19:45  Bij de prijsuitreiking op zaterdagmiddag in de tent bij HSV'69 werd het al gemeld: dit jaar is voor de laatste keer het Witte Kraaij toernooi gehouden. Namens Henny, Hans, Milan en Sonja heeft HSV de onderstaande brief ontvangen.meer »


Fantastische HSV Veiling met record opbrengst

21 mei 11:00  De jubileum editie van de Hoefse veiling is weer een geweldig succes geworden. Een paar geweldige feestavonden, zeer geslaagde sportieve toernooien en een prachtig resultaat op de veiling waren de hoogtepunten van dit jaar.meer »


Programma HSV'69 Veiling 2023

1 mei 20:00  Afgelopen weken is hard gewerkt om het programma helemaal compleet te krijgen voor het HSV veiling weekend van 17 tot en met 20 mei, tijdens het Hemelvaart weekeinde.meer »


Veiling 2023: de 50ste keer!

3 april 21:00  Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 mei wordt het HSV'69 veiling weekend gehouden. Het is niet zomaar een veiling, maar de 50ste (=vijftigste) veiling. Dat laat de HSV veilingcommissie niet zomaar voorbijgaan, voor deze jubileum editie wordt er een extra feestavond georganiseerd. meer »


Klussendag op 15 april

20 maart 21:30  Zaterdag 15 april is er weer een klussendag bij HSV. Deze keer staat centraal om een strook kunstgras te realiseren naast de sloot bij de kleedkamers en de trainingsvelden. We hebben dus vooral wat sterke handjes nodig deze keer. Onder leiding van Cor Peek en met medewerking van Blommestijn B.V willen we kijken of we dit gerealiseerd krijgen. Start onder het genot van een bakje koffie rond 08:00 op 15 april.


Sneeuwval zit eerste avond 35+ in de weg op 10 maart

10 maart 17:30  Het is nog niet eerder gebeurd, maar de vrijdagavond heren 35+ voetbal avond is voor het eerst afgelast door de sneeuwval aan het einde van de middag. Na de goede voorbereiding die het team afgelopen maanden heeft gedaan voor de hervatting van de competitie, is dit heel teleurstellend. Hopelijk kan de gevonden topvorm nog enkele weken behouden blijven.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!