Home - HSV'69

Home

Home

Top opbrengst Grote Clubactie

Gisteren, 28 november 21:00  Afgelopen maanden is de voetbal en handbal jeugd van HSV'69 op pad geweest met de boekjes voor de Grote Clubactie. Opnieuw heeft dit weer een schitterende opbrengst opgeleverd, er zijn meer dan 1000 loten verkocht, waardoor maar liefst € 2409,60 naar HSV'59 toe gaat.meer »


Hartreanimatie cursus volgen?

15 november 21:30  Hoe mee mensen weten hoe je moet reanimeren, hoe groter de kans dat bij een noodsituatie er voldoende mensen zijn die weten hoe te handelen. HSV'69 vind dit zeer belangrijk, op het complex van HSV'69 is ook een AED beschikbaar. Komende periode worden er zeven herhalingsavonden gehouden voor reanimatie. Voor deze avonden wordt iedereen uitgenodigd die eerder al een reanimatie training heeft gehad. Nog nooit eerder een training gehad? Als er voldoende aanmeldingen zijn, wordt er ook een avond georganiseerd voor iedereen die ook wil leren reanimeren!meer »


Oud-voorzitter Jan de Jong overleden

10 november 20:45  Op 8 november is de oud-voorzitter en erelid van HSV'69, Jan de Jong op 82-jarige leeftijd overleden. Jan heeft in het verleden ontzettend veel betekend voor HSV'69, en was nog altijd steeds present bij officiële gelegenheden, zoals de jaarvergadering en nog onlangs de heropening van de verbouwde kantine. Het gaf aan hoe betrokken Jan altijd gebleven is bij het wel en wee van zijn club. Het bestuur van HSV'69 wenst Annie, zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit verlies.meer »


Mooie opbrengst Rabo ClubSupport

16 oktober 20:30  Op 11 oktober is Kees Bakker, de voorzitter van HSV'69 door de Rabobank Vecht en Venen uitgenodigd voor de uitreiking van de cheque voor de Rabo ClubSupport actie. Alle leden van de Rabobank hebben de afgelopen periode kunnen stemmen op hun top 3 favoriete clubs. Gelukkig hebben opnieuw echt heel veel mensen HSV'69 hiermee gesteund, waardoor Kees een bedrag van maar liefst € 1325,16 in ontvangst mocht nemen.meer »


HSV'69 JO10-1 Herfstkampioen!

11 oktober 22:15  Wellicht even wennen zou je denken: een wisseling van trainers, een nieuwe strategie, de meiden uit het team en nieuwe jongens erbij. Daar was één wedstrijd voor nodig, want dat werd gelijkspel. En daarna was het team JO10-1 van HSV'69 uit De Hoef onoverwinnelijk in de herfstcompetitie van 2023. meer »


Officiële opening verbouwde kantine

9 oktober 21:45  Op zondag 15 oktober is het zover, vanaf 16.30 uur is de "Grand Opening" van de geheel vernieuwde kantine van HSV'69. Uiteraard met muziek en heel veel Hoefse gezelligheid, is een ieder uitgenodigd om de schitterend verbouwde kantine te komen bewonderen, en uit te proberen of uit de tap nog net zulke lekkere biertjes komen als vroeger.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!