Home

Home

Kantine HSV'69 klimaat neutraal

30 maart 21:45  De kantine is natuurlijk jammer genoeg al een hele tijd gesloten, maar dat geeft wel de gelegenheid om enkele grote projecten uit te voeren. Een hele belangrijke voor de toekomst van HSV'69 is de installatie van zonnepanelen en een warmtepomp. Dit is in maart afgerond, en HSV'69 is nu volledig klimaat neutraal.meer »


Jongste jeugd geeft vol gas

29 maart 22:00  Om de zaterdag wordt er op het veld van HSV'69 fanatiek gevoetbald door de jongste jeugdteams. Helaas is het nog niet mogelijk om competitie te spelen, maar ook onderling wordt er goed gevoetbald en zien de trainers iedere keer weer enorme progressie.meer »


Handbal vol in training

18 maart 20:15  Iedere zaterdag wordt door de handbal jeugd buiten getraind op het veld bij HSV'69. Waar normaal deze tijd van het jaar de zaal wordt opgezocht, wordt nu door de stoere meiden in weer en wind buiten getraind, maar ze vinden het hartstikke leuk!meer »


Erevoorzitter Jan de Jong 80 jaar

23 februari 22:15  Ter ere van de verjaardag van onze ere voorzitter Jan de Jong heeft onze huidige voorzitter Kees hem een fraai digitaal eerbetoon aangeboden.meer »


Trainingen voor deel van senioren weer van start - Update

23 februari 22:00  Vanaf 2 maart kan een deel van de senioren weer beginnen met trainen, dat is goed nieuws! Hopelijk kunnen ook de oudere senioren binnenkort hun kicksen weer onderbinden, maar het begin is er. Om iedereen te kunnen laten trainen, is er met de trainingstijden geschoven.meer »


Nieuwe shirtsponsors voor Zondag 2

23 februari 21:45  Op dit moment zijn de mannen nog in Covid 19 break, maar als de wedstrijden weer gaan beginnen, kan de Zondag 2 zich gaan hijsen in een volledig nieuwe tenue, gesponsord door Van Ginkel Boomrooierij en vanScheppingen Haarden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!