Home

Home

Indeling jeugd teams seizoen 21/22

5 juni 21:15  Naar aanleiding van aan en afmeldingen is de volgende indeling gemaakt voor het komende seizoen. Er is geprobeerd om iedereen in een team te plaatsen waarbij het onderlinge niveau zo gelijkwaardig mogelijk is, waarbij het ook qua leeftijden nog goed moet passen binnen de regelementen. Sommige kinderen spelen met dispensatie in een iets lager team, andere spelen soms juist een leeftijdscategorie hoger.meer »


Regiocup voor de jeugd van start en kantine open

28 mei 20:45  Door de versoepelingen die per 5 juni ingaan, wordt er vanaf die zaterdag gestart met de KNVB Regio Cup. De jeugdteams tot en met de JO18 zijn in kleine poules ingedeeld, waarmee alle zaterdagen in juni toch nog een echte wedstrijd gespeeld kan worden. Het exacte wedstrijd programma wordt op 31 mei bekend gemaakt en zal daarna ook hier op de site te vinden zijn. En niet onbelangrijk: ook de kantine gaat weer open, onder dezelfde voorwaarden die ook voor de horeca gelden.meer »


Pannaveld nieuwe trots HSV'69

11 mei 22:15  Sinds begin mei heeft HSV'69 weer wat fraais aan het eigen sportcomplex toegevoegd. Er is een aantal weken druk gewerkt, maar op 30 april zijn ook de hekken geplaatst en is het pannaveld in gebruik genomen.meer »


Kantine HSV'69 klimaat neutraal

30 maart 21:45  De kantine is natuurlijk jammer genoeg al een hele tijd gesloten, maar dat geeft wel de gelegenheid om enkele grote projecten uit te voeren. Een hele belangrijke voor de toekomst van HSV'69 is de installatie van zonnepanelen en een warmtepomp. Dit is in maart afgerond, en HSV'69 is nu volledig klimaat neutraal.meer »


Jongste jeugd geeft vol gas

29 maart 22:00  Om de zaterdag wordt er op het veld van HSV'69 fanatiek gevoetbald door de jongste jeugdteams. Helaas is het nog niet mogelijk om competitie te spelen, maar ook onderling wordt er goed gevoetbald en zien de trainers iedere keer weer enorme progressie.meer »


Handbal vol in training

18 maart 20:15  Iedere zaterdag wordt door de handbal jeugd buiten getraind op het veld bij HSV'69. Waar normaal deze tijd van het jaar de zaal wordt opgezocht, wordt nu door de stoere meiden in weer en wind buiten getraind, maar ze vinden het hartstikke leuk!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!