Home

Home

Afsluiting sportseizoen 21/22

13 juni 21:30  Op zondag 26 juni is de formele afsluiting van het seizoen bij HSV'69. Een mooi moment om alle sportieve hoogtepunten van het afgelopen jaar onder het genot van een hapje en een drankje de revue te laten passeren. Wat waren de mooiste overwinningen, vervelendste nederlagen en meest memorabele sportmomenten? meer »


HSV'69 JO8-1 kampioen in Maarssen

4 juni 20:45  Zaterdag 4 juni was het grote Beer Haagedoorn toernooi bij OSM'75 in Maarssen. In de JO8 poule is het team van HSV'69 ongeslagen kampioen geworden. Zowel van OSM'75, Nieuw Utrecht als Huizen werd gewonnen, zodat na afloop een prachtige bokaal mee terug kon worden genomen naar De Hoef. Zowel de spelers als coaches Coen en Cesar waren zeer blij met het resultaat. Op 18 juni is het laatste toernooi van dit seizoen bij VV Kockengen.meer »


Sport en Spel kamp bij HSV'69 zit er weer op!

30 mei 21:45  Donderdag 26 en vrijdag 27 mei is voor het eerst in een aantal jaar eindelijk weer het Sport en Spel kamp gehouden, voor alle voetballende en handballende pupillen van HSV'69. Bijna 60 kinderen hebben het weer ontzettend naar hun zin gehad, en de begeleiders hebben eigenlijk net zoveel genoten, ondanks de wat korte nachtrust in de legertenten.meer »


Super veiling weekend bij HSV'69

29 mei 20:45  Het veilingweekend 2022 zit er alweer op. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei is het een enorm gezellig en geslaagd weekend geworden. Het hoogtepunt was zaterdag avond de traditionele veiling, die voor de 49ste keer is gehouden en waarbij een nieuw opbrengst record is gevestigd. meer »


Kampioens thriller in De Hoef bij HSV'69

22 mei 9:45  Zaterdag 21 mei was de beslissende wedstrijd om het kampioenschap voor de JO11 van HSV'69. De JO11 begon met een voorsprong van 2 punten aan deze wedstrijd tegen Legmeervogels JO11-5. Bij een overwinning van Legmeervogels zouden zij alsnog er met de titel vandoor gaan. Een geweldige finale van het seizoen dus. Familie en vrienden van de 2 teams waren beiden in grote getalen aanwezig en het werd echt een thriller van een wedstrijd.meer »


Erelid Huub van Bemmelen overleden

12 april 20:00  Tot verdriet van de Hoefse gemeenschap is op 11 april Huub van Bemmelen overleden. Huub was al heel lang erelid van HSV'69, als erkenning voor de vele rollen die hij de afgelopen 50 jaar heeft gehad voor de club. Daarnaast was hij ook zeer actief voor de kerk in De Hoef, de Stichting Hoefse Belangen, de Carnavalsvereniging, RTV De Ronde Venen en 't Anker, inloophuis voor kankerpatienten en hun naasten. Als waardering voor zijn enorme sociale betrokkenheid werd Huub in 2021 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Huub is 82 jaar geworden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!